PROPOZYCJA I

                      PROPOZYCJA MENU I

Dania gorące:

Barszcz czerwony pachnący majerankiem z uszkami Pierogi z kapustą i grzybami ( 4 szt./os )

Dania zimne:

Sałatka śledziowa Śledź w oliwie Tymbaliki rybne z marchewką i koperkiem                        Sałatka jarzynowa Ryba po grecku

Na słodko:

Piernik świąteczny Strucla makowa

Napoje:

Kawa parzona, rozpuszczalna ( cukier, mleko ) Wybór herbat Lipton: czarne, owocowe, zielone (cukier, cytryna) Woda niegazowana aromatyzowana miętą i cytryną

Cena: 65,00 zł/os brutto

Cena obejmuje:

  - dojazd pod wskazany adres

  - przygotowanie i rozstawienie cateringu  oraz uprzątnięcie po zakończonym    spotkaniu.

Cena nie obejmuje;dodatkowo płatne

- nakrycie, zastawę i podgrzewacze

- stoły, krzesła

- dekorację stołów z akcentami świątecznymi

 PROPOZYCJA II

Potrawy na firmowe spotkanie wigilijne

Dania gorące: - Barszcz czerwony pachnący majerankiem z uszkami - Dzwonki karpia  smażone saute - Ziemniaki  opiekane - Kapusta wigilijna Dania zimne: -  Sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem -  Śledzik po kaszubsku -  Tymbaliki rybne z marchewką i koperkiem -  Sałatka jarzynowa  

Na słodko: - Makowiec  z  kruszonką -  Ciasteczka piernikowe

Napoje: - Kawa parzona, rozpuszczalna ( cukier, mleko ) - Wybór herbat Lipton: czarne, owocowe, zielone (cukier, cytryna ) - Kompot z suszonych owoców

Cena: 75,00/os brutto

Cena obejmuje: - dojazd pod wskazany adres - przygotowanie i rozstawienie cateringu oraz uprzątnięcie.

Cena nie obejmuje;dodatkowo płatne po uzgodnieniu; - nakrycie, zastawę i podgrzewacze - stoły, krzesła - dekorację stołów z akcentami świątecznymi

 

PROPOZYCJA III

 

Potrawy na firmowe spotkanie wigilijne

Dania gorące:

- Barszcz czerwony z uszkami - Dorsz w warzywach - Kapusta wigilijna - Ziemniaki opiekane w ziołach - Sałatka z czerwonej kapusty

                                                                              Dania zimne: - Tartaletki  z grzybami - Sałatka jarzynowa - Tymbaliki rybne z marchewką i koperkiem z sosem tatarskim - Śledź w kremie z tartego chrzanu 

Przystawka; dorsz pod beszamelową pierzynką                                                                  Na słodko: -  Ciasto ze śliwkami -  Piernik świąteczny

                                                                                Napoje: - Kawa parzona, rozpuszczalna ( cukier, mleko ) - Wybór herbat Lipton: czarne, owocowe, zielone (cukier, cytryna ) - Soki owocowe : pomarańcza, czarna porzeczka - Kompot z suszonych owoców

    Cena: 85,00 zł/os brutto   Cena obejmuje:   - dojazd pod wskazany adres   - przygotowanie i rozstawienie cateringu  oraz uprzątnięcie po zakończonym spotkaniu.

Cena nie obejmuje; dodatkowo płatne po uzgodnieniu;   - nakrycie, zastawę i podgrzewacze   - stoły, krzesła   - dekorację stołów z akcentami świątecznymi

GRANDE APPETITO
Al. Unii Lubelskiej 10, 20-108 Lublin  (stacja paliw AMIC)


tel: 81 503 27 98  tel: 518 709 534
e-mail: zamowienia.grandeappetito@o2.pl

Organizacja cateringu, zapytania ofertowe tel: 516 053 444
 

Pracujemy w godzinach:
pn-czw   8:00 - 21:30
pt           8:00 - 22:30
sb           9:00 - 22:30

nd          10:00 - 22:30