MENU NA CATERING DO WŁASNEJ KOMPOZYCJI

Tym z Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne menu na urodziny/chrzciny/komunie/poprawiny przedstawia listę produktów, które można na zamówienie. Proszę o dostęp: grande przez Państwa menu na adresappetito.2106@o2.pl

MENU

ZUPY

Rosół domowy z makaronem 8 zł/1 porcja
Tradycyjna zupa pomidorowa z makaronem 8 zł/1 porcja
Krem z pomidorów z bazylią i parmezanem 10 zł/1 porcja
Barszczyk czerwony z pasztecikiem 12 zł/1 porcja
Zupa borowikowa 12 zł/1 porcja
Zupa kurkowa 13 zł /1 porcja
Flaki staropolskie 13 zł/1 porcja

DANIA GŁÓWNE
Dania podane podane są z ziemniaczkami lub ryżem

Zrazy wołowe zawijane w sosie pieczeniowym 27 zł/1 os.
Polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów 27 zł/1 os.
Roladki schabowe w sosie Dijon 23 zł/1 os.
Faszerowane sakiewki ze schabu 25 zł/1 os.
Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym 25 zł/1 os.  
Pierś z kurczaka panierowana 21 zł/1 os.
Łosoś w sosie koperkowym 26 zł/1 os.
Panierowany filet z kurczaka ( porcja dla dzieci ) 15 zł/1 os.
Pieczona karkówka w sosie z zielonego pieprzu 23 zł/1 os.
Ziemniaki opiekane 4 zł/1 porcja
Kopytka 5 zł/1 porcja
Placuszki gryczane 5 zł/1 porcja
Surówka z białej kapusty 4 zł/1 porcja
Surówka z marchewki 4 zł/1 porcja
Surówka wiosenna 4 zł/1 porcja
Sałatka z buraczków 4 zł/1 porcja
Buraczki zasmżane 5 zł/1 porcja
Kapusta zasmżana 5 zł/1 porcja  

 

 BUFET ZIMNY

Wędliny i mięsa pieczone 85 zł/półmisek (10 porcji)
Wybór pasztetów 75 zł/półmisek (10 porcji)
Tatar wołowy 170 zł/półmisek (10 porcji)
Schab po warszawsku 85 zł/półmisek (10 porcji)
Różyczki z Łososia z muzeum chrzanowym 130 zł /półmisek (10 porcji)
Śledzie na 3 sposoby 75 zł/półmisek (10 porcji)
Śledź po polsku 70 zł/półmisek (10 porcji)
Tatar z Łososia wędzonego 145 zł/półmisek (10 porcji)
Roladki z Łososia wędzonego z kaparami i kozim serem 130 zł/półmisek (10 porcji)
Pstrąg faszerowany 195 zł/półmisek (10 porcji)
Jaja faszerowane muzeum chrzanowym i szynką 50 zł/półmisek (10 porcji)
Jaja faszerowane z łosiem wędzamiskiem 65 zł/ (10 porcji)
Jaja faszerowane pieczarkami 50 zł/półmisek (10 porcji)
Ryba po grecku 85 zł/półmisek (10 porcji)
Baleron białoruski 80 zł/półmisek (10 porcji)
Sałatka grecka 65 zł/półmisek (10 porcji)
Sałatka po hawajsku ziem 70 zł/ półmisek (10 porcji)
Sałatka warstwowa 70 zł/półmisek (10 porcji)

                           

W mailu z zapytaniem prosimy o odpowiedź na pytania:

- Planowany termin imprezy

- Planowane miejsce imprezy

- Planowana ilość gości

- Czy w menu napoje i alkohol?

- Czy interesuje się Państwa obsługą klienta?

- Czy chcą Państwo wypożyczyć zastawę stołową, sztućce, szkło?

- Czy chcą Państwo wypożyczyć stoły i krzesła?

 

INFORMACJA I PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ:

 Restauracja „Grande Appetito” al.Unii Lubelskiej 10, 20-108 Lublin
e-mail: zamowienia.grandeappetito@o2.pl

tel: 571 242 232

 

Jaja faszerowane z

łososiem wędzonym 

Jaja faszerowane musem chrzanowym i szynką   

Tatar wołowy

Śledzie na 3 sposoby 

Sałatka grecka 

Mix przystawek

Sałatka po hawajsku z kurczakiem 

Wędliny i mięsa pieczone i pasztety

Roladki z łososia wędzonego z kaparami i kozim serem

Pracujemy w godzinach:
pn-czw 8:00 - 22:00
pt 8:00 - 22:30
sb 9:00 - 22:30

ndz 10:00 - 22:30

GRANDE APPETITO
Al. Unii Lubelskiej 10, 20-108 Lublin   (stacja paliw AMIC)

V

tel:  81 503 27 98, 518 709 534
e-mail: grandeappetito.2106@o2.pl

 

Organizacja cateringu, zapytania ofertowe

Beata tel. 571 242 232