IMPREZY Z GRILLEM

Poniżej przedstawiamy państwu wycenę zorganizowania cateringu

na impreże z grillem na około 60osób.

 

    GRIL NA 60 OSÓB U KLIENTA W CENIE 2600,00zł

 

MENU

  • KIEŁBASKA (2 RODZAJE)
  • KARCZEK
  • OGÓRKI MAŁOSOLNE
  • PIECZYWO
  • MUSZTARDA
  • CHRZAN
  • KETCHUP
  • TACKI, SZTUCE, SERWETKI
  • WĘGIEL
  • GRILL
  • OBSŁUGA GRILLA
  • KOSZE NA ODPADKI

 
 
DO GRILLA MOŻEMY ZAPROPONOWAĆ PAŃSTWU PIWO Z BECZKI CENA ZA ROLLBAR + 1 BECZKA(30L.) 580,00zł. KAŻDA KOLEJNA BECZKA W CENIE 280,00zł.

 

INNE PROPOZYCJE:

 

 IMPREZY PLENEROWE, GRILL

Dania z grilla

  • Pierś z kurczaka marynowana w sosie jogurtowym z curry
  • Boczek w glazurze porzeczkowej
  • Szaszłyki z indyka z warzywami
  • Żeberka w zalewie miodowej
  • Karkówka z glazurą musztardową
  • Kiełbasa z grilla
  •  Ziemniaki pieczone

Przekąski

  • Mięsa faszerowane
  • Wieprzowa rolada pasterska
  • Polędwiczki wieprzowe na pomidorach
  • Pasztety pieczone z sosem chrzanowym i ćwikłą
  • Kurczak z morelą na pomarańczy
  • Twarożek babuni
  • Smalec domowy z jabłkami
  • Bar Sałatkowy

  • Kolorowa z selerem naciowym
  • Italia z wiórkami sera, szynki i salami
  • Z pikantnymi kulkami z bialego sera

    Dodatki

  •     Musztarda, keczup,
  •     Ogórki kiszone, pikle
  • Warzywa w postaci baru sałatkowego

  • Pomidory
  • Ogórki
  • Rzodkiewki
  • Marchewka
  • Seler naciowy
  • Sałata strz.
  • Papryka
  • Ser feta
  • Oliwki
  •  Fasola

    Sosy do baru sałatkowego

  •     Winegret
  •     Czosnkowo-ziołowy
  •     Jogurtowo pomidorowy
  • Mini ciasteczka koktajlowe

    Owoce

    Menu dla dzieci

  • Miodowe skrzydelka z grilla
  •  Mini szaszłyki drobiowe
  •  Kartofle pieczone w folii
  • Stół polski - regionalny

  • Pieróg lubelski gryczany lub jaglany
  • Deska mięs pieczonych, kiełbas i pasztetów
  • Kresowa szynka na gorąco z kaszą gryczaną
  • Kaszanka grillowana z cebulką
  • Bigos myśliwski
  • Mięsa faszerowane

    ZAPRASZAM DO KONTAKTU:

    Barbara Kozioł-Popielarz
    Tel:505-837-736

 

Skontaktuj się z nami

                        GRANDE APPETITO

TEl: +48 81 503 27 98 lub 518 709 534

Organizacja cateringu, zapytania ofertowe i
dostawy:


Barbara Kozioł-Popielarz tel: 505-837-736

e-mail: zamowienia.grandeappetito@o2.pl

                            Sprawy biurowe:
         Barbara Kozioł-Popielarz tel: 505-837-736
         e-mail:
biuro.grandeappetito@o2.pl

               Al. Unii Lubelskiej   10                    20-108  Lublin